Sikre betalingsløsninger

PayPal - kortbetaling

PayPal er verdens mest brukte nettbetalings-løsning og eies av eBuy. Med PayPal kan du betale med Visa, MasterCard, American Express og Discover.

Når du skal betale med kort vil du bli overført til PayPals sikre sider. Prisene er oppgitt i NOK. Hvis teksten er gitt på engelsk kan norsk språk velges øverst til høyre på siden. Fordelen med PayPal er at de garanterer 100% for betalingssikkerheten slik at vi slipper å oppbevare dine kortopplysninger. Med PayPal har du de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken.

Slik er du beskyttet:
PayPal bruker blant annet SSL teknologi (Secure Sockets Layer) for å sikre kortnummeret ditt ved betaling. SSL er en svært sikker måte å forvrenge/kryptere all data som passerer mellom din datamaskin og deres servere. SSL er det foretrukne systemet for nettbanker og alle anerkjente nettbutikker i dag.

For å kontrollere at du befinner deg på en sikker server, kan du før du legger inn opplysninger av personlig og økonomisk art, se i adresselinjen i nettleseren. Når du er inne på det sikre området vil de fire første tegnene i adressen ha skiftet fra 'http://' til 'https://'. Det er ofte en lås ved siden av disse tegnene (avhengig av nettleser) som du kan trykke på for å få ytterligere informasjon. Du kan blant annet se om serveren er godkjent og i så fall av hvem.