Betingelser for bruk

Pris:
Alle våre priser er veiledende inklusive mva men uten porto (f. eks. oppkravsgebyr) eller frakt. Det er ingen skjulte gebyrer. Vi prøver å holde faste priser gjennom sesongen, men importerer en rekke varer og må derfor ta forbehold om prisendringer bl.a. som følge av valutasvingninger.

Bestillinger:
Mottatte bestillinger ekspederes normalt påfølgende dag. Legg til tilleggsinformasjon på handlevogn-siden om du har spesielle ønsker. Du trykker da på "+ Avansert kasse" linken nær toppen av siden, og fyller ut det du trenger der.

Betaling:
Vår nettbutikk aksepterer foreløpig PayPal og Klarna som gir "sikker betaling", dvs er kryptert. Beløpet blir trukket på ditt kort, først når varene skal sendes og endelig fakturasum er klar fra oss. I forretningen aksepterer vi i tillegg Diners Club og Amex. Vi foretrekker at nettkunder betaler med kort - det skulle være enkelt for deg å følge anvisningene i nettbutikken. For etablerte kunder kan man velge å få varene sendt mot postoppkrav (vanlig for nye kunder som ikke belaster kort). Du kan også betale ved å fakse, eller ringe inn ditt kortnummer, eller (forhånds-) betale kontant, eller med kort i forretningen. For mer informasjon om betaling, kan du lese om det på betalingsinformasjon siden vår.

Frakt / portotakster:
Hos oss er det fri frakt! Forsendelser til utlandet faktureres uten mva, men belastes med kr. 350,- i frakt/porto. Forsendelser verd over kr. 2000,- subsidieres med inntil kr. 100,- i frakt.

Feil-/skade ved levering:
Hvis du mangler en vare, vennligst send en e-mail til oss umiddelbart på post@streamstix.com. Oppgi navnet ditt, fakturanr. og hva som mangler eller er feil/skadet. Hvis det gjelder en skade, må du få Postkontoret til å bekrefte skaden. Det bør gjøres raskt. Helst der og da om du ser en skade når du henter varen. Posten har eget skjema for slikt. Utfylt skjema sendes oss for oppgjør mot deg. Norsk lov regulerer eventuelle tvisteforhold som måtte oppstå.

Angrefrister:
Om du angrer på handelen, gjelder norsk lov om angrerett. Denne loven gjelder bare for forbrukerkjøp. Det er viktig at du informerer oss raskt, om du angrer på handelen. Skriv et brev, eller send en e-mail og send pakken i retur omgående. Angreretten gjelder ikke, hvis varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand/mengde, og skade eller forringelse skyldes uaktsomhet, eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

Garantiforpliktelser:
Vårt ansvar følger norsk forbrukerkjøpslov, men vi informerer i våre tekster om en rekke av våre leverandøreres internasjonale garantiordninger der det synes relevant - uten at vi selv står ansvarlig for disse leverandørgarantiene.

Bankforbindelse:
Nordea Bank Norge ASA, 0107 Oslo, konto 6011.06.22107

Utenlandsleveringer:
Informasjon kommer snart.

Åpningstider (butikk):
Man - Fre: 10 - 18,   Lør: 10 - 15

Forretningsdetaljer:
Org. No. 994 084 240, Telefon (+47) 69 31 91 85, E-mail: info@fiskeogfriluft.net

Eiendomsforbehold:
Levert vare forblir vår eiendom inntil fullt oppgjør foreligger.

Tvister / Uenigheter:
Eventuell uenighet om forhold i vår samhandel vil reguleres av norsk lov om forbrukerkjøp og løses ved verneting i Fredrikstad.

Sikkerhet ved bruk av kort:
Når du handler hos oss, blir betalingen behandlet av Paypal. Det er en sikker, elektronisk betalingsløsning for VisaMasterCard, American Express og Discover. Med Paypal har man de samme garantier, og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Av sikkerhetsmessige grunner, lagrer vi ikke kredittkortnummeret ditt i butikken. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle på nett hos Streamstix, som om du fysisk hadde vært i butikken vår i Fredrikstad.

Kort som godtas:
Når du kjøper hos oss via Internett, kan du betale med Visa, MasterCard, American Express og Discover.