Ross Worldwide

Ross Reels har holdt det gående i 35 år og blir betraktet som den ledende produsenten av fluesneller. Alle som jobber hos Ross Reels er personlig engasjert i kvaliteten på produktene de leverer. Når du er på jakt etter en fluesnelle som skal vare livet ut, er det også viktig at firmaet som laget den eksisterer om du trenger deler om ti år.

Ross Reels har fortsatt deler til de første snellene de laget - for 35 år siden!

Ross Reels har vunnet utallige priser for byggekvalitet, tekniske løsninger og design på sine fluesneller. De ligger svært langt fremme når det gjelder presisjon, samt at de benytter seg av noen av de mest avanserte materialene på markedet i dag.

Ross Reels var første produsent til å frese sneller ut av ett stykke aluminium. Det gav svært solide konstruksjoner og under lanseringen av de første snellene, pleide de å kaste snellene i gulvet foran kunden, for deretter å ta den opp igjen og vise at det ikke hadde oppstått skade. Ingen andre produsenter gjorde dette. Rett og slett fordi snellene ikke tålte det. De bruker ulike materialer i forskjellige kombinasjoner for å oppnå bremsesystemer som opererer likt, under ulike omstendigheter. Deres bremsesystemer er 100% vedlikeholdsfrie, de smører seg selv og de er lukket slik at sand og salt ikke kommer til.

Skal du ha en snelle som holder livet ut, da velger du Ross Reels.

12 36 72