Royal Wulff

Av de mange nyvinningene Lee Wulff har bidratt til fluefisket er kanskje Triangle Taper linene den mest populære. Triangle Taper linene har en jevn lang fronttapering på 27 til 40 fot avhengig av lineklasse og linetype. Dette designet gir absolutt best energiforplantning fordi den tyngre baktaperingen konstant overfører energien fremover i linen.

Du oppnår også utmerket presentasjon takket være at hovedvekten i klumpen ligger langt bak fluen. Triangle Taper er også utmerkede liner til rullekast og andre typer vannkast. Lang klumpdel sammen med lett og tynn skyteline gir deg egenskapene til en skyteklump, pakket i en ferdig line uten knuter. Ønskes et hardere overslag, kan man kutte litt av tuppen på linen og på den måten flytte vekten lenger fremover på linen.

Triangle Taper flytende liner har akkurat blitt enda bedre! J3 coatingen gir linene bedre ytelse enn tidligere: Skyter bedre, flyter høyere, mer vannavstøtende og varer lenger. Den harde finishen på coatingen gir linen en tørr følelse og dette er med på å minimere motstand for de lengre kastene. Med J3 coatingen holder linen seg ren og glatt utrolig lenge. Grunnen til det er at J3 ikke er en spray som legges på linen på fabrikken for at den skal kjennes glatt ut når du kjøper den, for så å bli slitt vekk på første tur.

J3 er en spesiell blanding av materialer i coatingen og er på denne måten integrert i linen.

12 36 72