Streamstix Flyfishing Outlet

Streamstix ble startet opp av lidenskapelige sportsfiskere som var sikre på at de kunne tilby noe nytt og bedre til folket. Vi leverer idag fluefiskeutstyr av høy kvalitet direkte fra fabrikken til deg!

Vi selger naturligvis først og fremst våre egne produkter, men også andres som f. eks Thomas & Thomas, Korkers, Ross USA etc.

Visjon
Vi leverer fluefiskeutstyr til alt fra feriefiskeren til hardbarkete fiskefanatikere.
For oss handler det ikke bare om å ha de beste prisene, men også det å lage de beste produktene som du skal kunne kose deg maksimalt med. Er det noe du er misfornøyd med, så ikke vær i tvil med å kontakte oss. Din mening betyr alt for oss!

Butikken i Fredrikstad

Hvorfor velge oss?

Streamstix: Vi selger først og fremst våre egne produkter, som har vunnet flere priser og er blitt svært godt mottatt av brukerne våre.

Gratis frakt: Hos oss er det alltid gratis frakt, men vi tilbyr naturligvis også postoppkrav og firmapakke.

Kvalitet: Kun de produktene vi vet fungerer bra blir solgt hos oss. Kvalitet framfor kvantitet.

God support: Du kan lett få tak i oss, f. eks via Facebook, Twitter, mail, telefon etc. Vi vil hjelpe deg så godt som mulig.

Moderne: Ikke bare produktene våre er moderne, men også nettbutikken vår. Du kan handle fra hvor som helst, når som helst. Vi har nemlig mobil og nettbrett -vennlig nettbutikk.

Kampanjer: Vi har ofte kampanjetilbud og nedsatte priser, så sjekk inn ofte!

Pakkeløsninger: For å gjøre det enklere å velge produkter som passer sammen, har vi satt sammen gjennomtenkte pakkeløsninger. Ta gjerne en titt her: www.streamstix.com/category.html/fluefiske-pakkelosninger/.

Lutter øre: Kom gjerne med tilbakemeldinger og forslag. Vi er alltid villige til å forbedre oss, slik at du får en bedre handleopplevelse og de produktene du fortjener.

Produkter utviklet i samarbeid med proffene

Streamteam og Speykaster: Våre produkter blir utviklet i forhold til tilbakemeldinger vi har fått, fra blant annet Streamteam og Carron sitt Speykaster team som har vunnet mange konkurranser, på både lengekasting, fluefiske osv.

NKFF har gjennom Streamstix hatt en aktiv partner som har bidratt til landslaget og foreningsarbeidet. Landslaget stilte også opp for å forbedre utstyret vårt.

Polske landslaget: Streamstix har samarbeidet med det polske laget i flere år og de ble blant annet vinnere av EM i 2005 med Streamstix utstyr.

Portugisiske landslaget: Streamstix samarbeidet med det portugisiske laget under VM i Portugal 2006. De er spesialister på finfiske med nymfer og tørrfluer i småelver. De ble svært glade i Competitionstix og Troutseeker. Kapteinens uttalelse var "Best rods we have ever tried!".